Tietoturvaseloste

Rekisteriseloste ja tietoturva

Henkilötietolaissa on säädetty (523/1999). Henkilötietolaki §19 ja sähköisen viestinnän 917/2014 tietosuojalaki §10.

1.Rekisterin ylläpitäjä

Simo Kiuru Harjukatu 24, 15110 LAHTI

Puh. 044-284 1862 simo.kiuru (at) sotilaspoika.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Simo Kiuru

044-284 1862  simo.kiuru (at) sotilaspoika.fi

3. Rekisterin nimi

Lukijarekisteri sotilaspoika (blogi-sotilaspoika), rekisteriin liittyvä sivusto www.sotilaspoika.fi/ ja blogi.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tietoja (lukijarekisteri) käytetään sotilaspoika sivustoon liittyvien palvelujen tuottamiseen ja kehittämiseen. Rekisteriin tallennetaan maksuttomien ja maksullisten tuotteiden tilaamisen kautta saatujen tietojen perusteella. Rekisteriä voidaan käyttää asiakasssuhteen hoitamiseen ja markkinointiin. Ei käytetä sähköiseen markkinointiin ilman vastaanottajan lupaa.

5. Rekisterin tietosisältö (lukijarekisteri)

Tieto sisältää asiakkaan nimen ja sähköpostin sekä tilaustiedon. Postituslistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa listalta haluan perua painikkeen kautta.

6. Säännönmukaiset ( selvennys) tietolähteet

Henkilötietoja saadaan palvelun käyttäjältä erilaisten tuotteiden ja palveluiden tilaamisen yhteydessä. Tiedot saadaan tilauslomakkeesta, kun lukija kirjautuu ja tilaa maksuttomia liittymis,- uutis,- lukijakirjeitä, liittymislahjoja ja e-kirjoja sekä maksullisia tuotteita tai palveluja.

7. Henkilötietojen käsittely ja luovutukset

Tietosuoja ja viestinnän luottamuksellisuus on minulle tärkeää, en luovuta lukijarekisteri -tietoja ja sisältöä ulkopuolisille.

8. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietosuoja ja viestinnän luottamuksellisuus on minulle tärkeää. Rekisterin tietoja ja sisältöä ei luovuteta ulkopuolisille.

9. Rekisterin suojaus ja päivitys

Kaikki tiedot on tallennettu tietojärjestelmiin ja ne on huolellisesti suojattu. Tietoihin pääsee käsiksi vain avainhenkilö käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumalla.

Päivitys 15.12.2019